Wesley Jansen – Online Marketing (WJOM)

De WordPress Website is de basis van jouw online zichtbaarheid en zegt veel over de uitstraling van jouw bedrijf. Een website is op veel punten vergelijkbaar met een visitekaartje. Je wilt professioneel overkomen en ervoor zorgen dat men jou herinnert. Vaak kom ik sites tegen die technisch goed werken, maar waar niet naar gekeken is of deze gebruiksvriendelijk is.

Mijn advies is dan ook altijd om met een Online Marketeer te werken. Dat een WordPress Website werkend moet zijn, hoort nl. geen doel op zich te zijn. Een doel kan wel zijn, dat mensen contact opnemen. Of iets online bij je kopen. En daar weet een goede Online Marketeer het verschil te maken. Deze kent het klappen van de zweep en weet op welke plekken bepaalde content of een button moet staan, zodat het ook daadwerkelijk wordt gelezen of dat er ook op de button geklikt wordt. Of welke contrast kleuren gebruikt worden om een Call To Action (CTA) extra te laten opvallen en een potentiële kant naar een bepaald gedeelte van de website te laten gaan.

TIP
Maak altijd back-ups. Bij WJOM gaat dit geautomatiseerd en in de cloud!

Om dit te beheren heb je een Content Management Systeem (CMS) nodig. WordPress is het meest gebruikte én gebruiksvriendelijke CMS om je website te beheren. Wanneer de basis goed is geïnstalleerd, kun je als ondernemer vaak zelf de website voorzien van content en foto's en dit drukt de kosten. Wel dien je regelmatig updates uit te voeren om o.a. de beveiliging op orde te houden. Heb je hier geen tijd voor, dan neem ik deze terugkerende werkzaamheden voor mijn rekening ter ondersteuning van de zichtbaarheid van jouw WordPress website.

De meest gestelde vraag is vaak: Wat kost een website? Omdat dit van veel wensen vanuit jouw kant afhankelijk is, is dit voor geen enkel bedrijf zo eenvoudig te  zeggen. Een basis website bij WJOM heb je vanaf €1999,-. Dit is incl. een aantal benodigde plug-ins, goede vindbaarheid op Google en een goede inrichting van Google Analytics. Heb je vragen of ben je nieuwsgierig naar een design voor jouw bedrijf. Neem dan contact met mij op. Ik laat je graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Wesley Jansen

Online Marketeer
Offerte

Korte vragenlijst

Een Content Management Systeem (CMS) is een systeem dat wordt gebruikt om alle inhoud, zoals tekst en plaatjes, van een website te beheren. Een Content Management Systeem heeft een dashboard waar je de website kan aanpassen zoals jij het wilt, zonder te programmeren met Hyper Text Markup Language (HTML) en Cascading Style Sheets (CSS). Op deze wijze kun je eenvoudig content toevoegen en verwijderen via het dashboard.
Een Call To Action (CTA) is vaak een tekst, plaatje of button om iemand over te halen om erop te klikken met als doel een bepaalde handeling uit te voeren. Denk aan een bepaald gedeelte van de website bezoeken, contact opnemen of een bestelling plaatsen. Met een "oproep tot actie" stuur je iemand een bepaalde richting op binnen de website of laat je zien welke mogelijkheden er op de website zijn.
Google Analytics is een gratis platform van Google om gedetailleerde statistieken van jouw (WordPress) website te verzamelen en op een eenvoudige manier te laten zien. Het doel van Google Analytics is om jou te laten zien hoe bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves van bezoekers verloopt. Voor iedere Online Marketeer is dit een onmisbaar programma en hij of zij weet op basis van deze statistieken verbeteringen door te voeren op de website.