Wesley Jansen – Online Marketing (WJOM)

Zoek je leads zijn die "warm" zijn en die je precies op het juiste moment wilt aanspreken? Dan heb ik de perfecte oplossing voor jou en je sales medewerkers. Leadgeneratie dat wél werkt!

Met software die we op jouw WordPress Website installeren creëer ik een unieke koppeling met een open-source database. Met de informatie uit deze database kunnen we in een overzichtelijk dashboard de aard en herkomst van het bezoek laten zien. Het is aan jou of je dan direct belt of op een ander tijdstip. Belangrijk is dat deze potentiële klant jou al kent en je niet op een "koude" manier bij hem terecht bent gekomen. Op die manier kun je iemand die niet meteen converteert, toch overhalen om zaken met je te doen.

Bekijk hiernaast de dashboards en neem vrijblijvend contact met mij op voor informatie of een demo.

 

 

leadgeneratie_dashboard_wjom

leadgeneratie_dashboard_2_wjom

Makkelijk integratie

Real Time Dashboard
100% AVG Proof

Alleen B2B Leads

Tarieven

De tarieven voor Leadgeneratie is afhankelijk van het aantal website bezoekers en het aantal herkende bedrijven per maand.

Je krijgt altijd de eerste 2 weken kosteloos. Aan de hand van de data in die 2 weken wordt berekend hoeveel bedrijven er in 1 maand worden. De staffel van dat moment blijft gedurende het jaar altijd hetzelfde, zelfs als je heel hard groeit gedurende het jaar.

 

Medium 12 maanden € 29 / maand

Tot 50 herkende bedrijven op de website

Maximum 12 maanden € 59 / maand

Voor 50 tot 500 herkende bedrijven op de website

Premium 12 maanden € 109 / maand

Voor 500 tot 1000 herkende bedrijven op de website

Platinum 12 maanden € 169 / maand

Voor 1000+ herkende bedrijven op de website