Wesley Jansen – Online Marketing (WJOM)

Met Google Ads (voorheen AdWords) maak je je website beter zichtbaar op de zoekmachine van Google. Hoewel dit advertentieplatform van Google voor iedereen toegankelijk is, blijkt het opzetten, beheren en optimaliseren vaak toch niet zo eenvoudig. Er zijn ongelofelijk veel knoppen waar je aan kunt draaien en soms kan slechts 1 (!) enkele instelling er al voor zorgen dat je financieel helemaal leegloopt.

Met mijn ervaring en kennis laat ik je graag zien dat je juist wél met het adverteren op google; geld kunt verdienen en kunt rekenen op een positieve ROI/ROAS. Wanneer Google Ads helemaal nieuw voor je is dan neem ik je graag mee door de mogelijkheden. Aan de hand daarvan kun je bepalen of je er zelf mee aan de slag kunt of dat ik enige begeleiding adviseer. Neem hiervoor contact met mij op middels het contactformulier.

Heb je al een Google Ads campagne? Maak dan gebruik van de gratis en vrijblijvende Google Ads Scan. Samen kijken we naar verbeterpunten in je huidige campagnes en zorg ik ervoor dat je met enkele verbeterpunten snel vooruitgang boekt. Mocht je het toch te ingewikkeld en/of te tijdrovend vinden, dan kan ik je natuurlijk ook ondersteunen. Zowel éénmalig als op maandelijkse basis incl. rapportage. Nieuwsgierig? Doe de Gratis Google Ads Scan!

 

Hoe sta jij ervoor?

Ik beoordeel vrijblijvend je Google Ads Campagne!

Google Ads Rapportage vanuit Google Datastudio

 

Rapportages worden in de regel maandelijks cijfermatig verstrekt en per kwartaal kwalitatief. Je kunt tussentijds altijd in de live omgeving zien wat de resultaten zijn van de huidige maand of simpelweg de datum aanpassen naar een periode waarvan je een rapport wilt uitdraaien. Om je een idee te geven hoe ik rapporteer vind je hieronder 2 screenshots met voor veel klanten de belangrijkste KPI's.

 

datastudio_voorbeeld_wjom

datastudio_voorbeeld_2_wjom